Традиционалната крводарителска акција во чест на Тоше ќе се одржи осумнаесетти пат

На 25 јануари Црвен крст на град Скопје и Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Гази Баба, осумнаесетти пат ќе ја организираат традиционалната крводарителската акција во спомен на Тоше Проески, кои и самиот беше крводарител. Крводарителската акција ќе се одржи во холот на Дом на АРМ, помеѓу 9 и 17 часот. „Оваа … Continue reading Традиционалната крводарителска акција во чест на Тоше ќе се одржи осумнаесетти пат

Текстот Традиционалната крводарителска акција во чест на Тоше ќе се одржи осумнаесетти пат е превземен од Reporter.mk.