Тренди кујни за 2021 година

Кујната е срцето на секој дом. Тоа не е обична просторија, а во тоа се уверивме и во текот на пандемијата. Повеќе готвевме, повеќе време поминавме со домашните, многу повеќе размислувавме за сето она што можеме да направиме домот да ни биде поудобен. Потполно белата кујна веројатно никогаш нема да излезе од мода, но оваа … Continue reading Тренди кујни за 2021 година

Текстот Тренди кујни за 2021 година е превземен од Reporter.mk.