В сабота голем концерт: Раста, Таско, Римски и Корона

Уште само два дена до големиот концерт на  Раста, Таско, Римски и Корона во „ А1 Арена“.
Подготовките за концертот се при крај. Многу забава и многу изненадувања најавија организаторите на концертот „Балкан медиа“ , кои открија уште едно изненадување, а тоа е специјалното гостување на Тракер на концертот в сабота.

Текстот В сабота голем концерт: Раста, Таско, Римски и Корона е превземен од Reporter.mk.