Ваучер за гумени чизми

Скопјанки вчера сосе чевли минуваа низ водата, за да се влезат  во автобусот на ЈСП, кој застана на „Југодрво“. Фотографијата која вчера беше споделена на социјалните мрежи, го впери прстот во скопскиот градонначалник Петре Шилегов. „Дај Петре, место ваучер за пијаници, дај ваучери за гумени чизми“, велат на социјалните мрежи. Фотографијата е направена вчера, кога силното неверме го зафати Скопје и предизвика хаос и поплави низ градот. Цели езера и реки  од вода , беа гледката не само во Центарот на градот, туку буквално во секоја скопска улица.

Од вчерачните поплави во Скопје