Виц на денот: Црвенило на лицето

Политичар му се жали на својот колега: – Ми излезе некое чудно црвенило на лицето. Колегата го гледа вознемирено – Да не е, не дај …

Виц на денот: Црвенило на лицето Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: Црвенило на лицето е превземен од Reporter.mk.