Виц на денот: Кaква порака за брзо зазадравување добива болен пратеник

Виц на денот: Се разболел пратеник и му стига порака во болница од пратениците во Собранието. „Брзо оздравување ви посакуваат пратениците со 60 гласа „за“, …

Виц на денот: Кaква порака за брзо зазадравување добива болен пратеник Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: Кaква порака за брзо зазадравување добива болен пратеник е превземен од Reporter.mk.