Виц на денот: Кога ќе умрам

Виц на денот: Мажот ја прашува сопругата: -Жено, кога ќе умрам ќе плачеш ли? Сопругата му одговара: -Па да срце. Ме знаеш каква сум емотивна, …

Виц на денот: Кога ќе умрам Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: Кога ќе умрам е превземен од Reporter.mk.