Виц на денот: Kолегата спие на предавање

На предавање професорот му вели на студент: – Колега, разбудете го тој до вас! -Разбудете го сами, вие го заспавте, му одговара студентот.

Текстот Виц на денот: Kолегата спие на предавање е превземен од Reporter.mk.