Виц на денот: Полжав и слончица во љубовна врска

Се галат полжав и слончица. Слончицата му вели: -Љубов моја, многу те сакам! Полжавот: -Види ја, спонзоруша. Гледа згоден фраер со куќа и одма сака …

Виц на денот: Полжав и слончица во љубовна врска Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: Полжав и слончица во љубовна врска е превземен од Reporter.mk.