Виц на денот: слон и слончица

Слон и слончица се шетаат и се држат за сурлата. Слончицата го прашува: – Драги, ти мене ме сакаш или само ме влечеш за нос? …

Виц на денот: слон и слончица Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: слон и слончица е превземен од Reporter.mk.