Виц на денот: За време на владеењето на Тито, учителката го прашува Перица…

За време на владеењето на Тито во Југославија, учителката го прашува Перица: „Перица, кој е најголемиот воин за кој некогаш си слушнал? Перица одговора: Јосип …

Виц на денот: За време на владеењето на Тито, учителката го прашува Перица… Прочитај повеќе »

Текстот Виц на денот: За време на владеењето на Тито, учителката го прашува Перица… е превземен од Reporter.mk.