Виц: Полицаец сопира пијан возач во три по полноќ

Виц на денот: Полицаец стопира пијан човек во 3 по полноќ. – Каде си тргнал во ова време?, го прашува. -На предавање, одговара пијаниот. -Е …

Виц: Полицаец сопира пијан возач во три по полноќ Прочитај повеќе »

Текстот Виц: Полицаец сопира пијан возач во три по полноќ е превземен од Reporter.mk.