(Видео) 92 годишен дедо нокаутираше насилници пред Мекдоналдс

Видео од 92 годишен старец како се тепа со двајца насилници стана хит. Тепачката се случи пред „Мекдоналдс“ во Велика Британија. Старецот бил поранешен боксер и знаел како да им врати на двајцата насилници. Тепачката траела само неколку минути. Старецот за брзо ги нокаутирал. По неколку удари двајцата се нашле на земја. Дедото рече дека … Continue reading (Видео) 92 годишен дедо нокаутираше насилници пред Мекдоналдс

Текстот (Видео) 92 годишен дедо нокаутираше насилници пред Мекдоналдс е превземен од Reporter.mk.