(Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи

Серија фотографии и снимки на кои се гледа Ајфеловата кула во пламен и чад се проширија низ различни социјални мрежи во изминатите неколку дена. Но, …

(Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Ајфеловата кула не гори, тоа е само уште една шега на социјалните мрежи е превземен од Reporter.mk.