(Видео) Американец со тројца Босанци оди на море додека растура „Кад замиришу јорговани“

Американскиот тиктокер Џустус Рид објави видео кое е топ реклама за тоа како е на Балканот. На видеото тројца Босанци го носат Џустус на море …

(Видео) Американец со тројца Босанци оди на море додека растура „Кад замиришу јорговани“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Американец со тројца Босанци оди на море додека растура „Кад замиришу јорговани“ е превземен од Reporter.mk.