(Видео) Баба прави шпага на 82 години

Јиа, баба од Кина, може да направи шпага и на 82. години. Нејзиниот тренер Денг Фа-шенг, вели дека првите две години, таа тренирала сама во паркот. Откако ја забележал, Денг вели дека таа секој ден тренира јога и тануца. Таа вежба стоечки на рацете и прави шпаги по четири пати во денот. Не постои ден … Continue reading (Видео) Баба прави шпага на 82 години

Текстот (Видео) Баба прави шпага на 82 години е превземен од Reporter.mk.