(Видео) Бајден ѝ рече на млада девојка да нема сериозна врска додека не наполни 30 години

Претседателот на САД, Џо Бајден ѝ порача на млада девојка да нема сериозна врска додека не наполни 30 години. Бајден повторно направи шоу за време на посетата на колеџот Ирвин Вали во Калифорнија. „До 30-та нема сериозни дечковци, ова е совет што им го дадов и на моите ќерки и внуки“, ѝ рече Бајден на … Continue reading (Видео) Бајден ѝ рече на млада девојка да нема сериозна врска додека не наполни 30 години

Текстот (Видео) Бајден ѝ рече на млада девојка да нема сериозна врска додека не наполни 30 години е превземен од Reporter.mk.