(Видео) Бајден се изгуби во дворот во Белата куќа

Американскиот претседател Џо Бајден, повторно ја насмеа јавноста со неговото однесување. Овој пат направи нов гаф во Белата куќа, откако се изгуби во дворот. Претседателот на момент изгледаше збунет и изгубен, па мораше помошниците да му покажат каде да оди и да го вратат во Белата куќа. „Навака, господине“, му рече еден од чуварите откако … Continue reading (Видео) Бајден се изгуби во дворот во Белата куќа

Текстот (Видео) Бајден се изгуби во дворот во Белата куќа е превземен од Reporter.mk.