(Видео) „Барби грл“ на балкански начин со традиционални инструменти

Балканското дуо составено од Мика и Злаја изведоа кавер верзија на песната „Барби грл“, свирејќи на фрула и хармоника. „Најдобарата балканска Барби“, „Ова е Балкан“, …

(Видео) „Барби грл“ на балкански начин со традиционални инструменти Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) „Барби грл“ на балкански начин со традиционални инструменти е превземен од Reporter.mk.