(Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса

Љубопитно дете за момент остана сам во продавница во делот за електричните направи. Зеде една од машинките за бричење на рафтовите и ја проба на …

(Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Дете зема машинка за бричење во продавница па остана без коса е превземен од Reporter.mk.