(Видео) Девојка од Кореја јаде живи пајаци

Видео од девојка од Кореја која јаде живи пајаци, стана хит на социјалните мрежи. Секоја земја има некој кулинарски специјалитет со кој се гордее, како …

(Видео) Девојка од Кореја јаде живи пајаци Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Девојка од Кореја јаде живи пајаци е превземен од Reporter.mk.