(Видео) Директорот на Фајзер го поддржа Новак: Голем фан сум на Ѓоковиќ, со тоа што прележал корона има добра заштита

Директорот на „Фајзер“, Алберт Бурла, застана на страната на Новак Ѓоковиќ и вели дека со тоа што неодамна прележал корона, тој има одличен имунитет, па не е опасен за околината. Во интервју за „Блумберг“, Бурла кажал дека Ѓоковиќ се заразил со корона во последните три месеци, што значи дека тој сигурно има доволно антитела за … Continue reading (Видео) Директорот на Фајзер го поддржа Новак: Голем фан сум на Ѓоковиќ, со тоа што прележал корона има добра заштита

Текстот (Видео) Директорот на Фајзер го поддржа Новак: Голем фан сум на Ѓоковиќ, со тоа што прележал корона има добра заштита е превземен од Reporter.mk.