(Видео) Доналд Трамп: Само Исус е попопуларен од мене

Американскиот претседател Доналд Трамп, за време на својот говор во предизборната кампања ги изненади фановите, откако изјави дека само Исус Христос е повеќе популарен од него. Предизборните собири во САД, се во полн ек. Кандидатите ги посетуваат државите, за да им ги прнесат на граѓаните своите планови и ветувања. Трамп успева да предизвика голема бура … Continue reading (Видео) Доналд Трамп: Само Исус е попопуларен од мене

Текстот (Видео) Доналд Трамп: Само Исус е попопуларен од мене е превземен од Reporter.mk.