(Видео) Дончиќ ги пцуеше судиите на Светско, заборавајќи дека се од Босна и Хрватска и можат да го разберат

Кошаркарот на Словенија, Лука Дончиќ ги пцуеше судиите за време на мечот против Италија, на Светското, заборавајќи дека едниот е од Босна, а другиот од …

(Видео) Дончиќ ги пцуеше судиите на Светско, заборавајќи дека се од Босна и Хрватска и можат да го разберат Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Дончиќ ги пцуеше судиите на Светско, заборавајќи дека се од Босна и Хрватска и можат да го разберат е превземен од Reporter.mk.