(Видео) Две девојки играат на хитот на Оливер Спасовски

Една од најпознатите учеснички во Тик-ток во Македонија, Миа, заедно со својата пријателка Еми снимија  видео кое успеа да ги насмее и оние кои не се на Тик-ток. Девојките играат на познатиот музички хит за Оливер Спасовски, кој деновиве е популарен и на социјалните мрежи и на „Јутјуб“. Погледнете го видеото: @miatodorovaHAHAHAH @emi.ilijevska ##foryou ##foryoupage … Continue reading (Видео) Две девојки играат на хитот на Оливер Спасовски

Текстот (Видео) Две девојки играат на хитот на Оливер Спасовски е превземен од Reporter.mk.