(Видео) Џо Бајден место жена му за рака ја фати гувернерката

Американскиот претседател Џо Бајден повторно ја насмеа јавноста. Овој пат место жена му Џил, за рака се фати со гувернеката Гречен Витмер. Додека двајцата се шетаа и се држеа за рака, покрај нив друштво им правеше првата дама. Твитерашите се шегуваат и коментираат дека Гречен не знаела како да реагира. Ова не е прв гаф на … Continue reading (Видео) Џо Бајден место жена му за рака ја фати гувернерката

Текстот (Видео) Џо Бајден место жена му за рака ја фати гувернерката е превземен од Reporter.mk.