(Видео) Е ова ти е среќа, рече хрватскиот премиер Пленковиќ откако гулаб му го извалка синото одело додека држеше говор

Хрватскиот премиер Андреј Пленковиќ доживеа мала незгода за време на неговиот говор пред новинарите на островот во Брач. Додека зборуваше за новиот пакет мерки што …

(Видео) Е ова ти е среќа, рече хрватскиот премиер Пленковиќ откако гулаб му го извалка синото одело додека држеше говор Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Е ова ти е среќа, рече хрватскиот премиер Пленковиќ откако гулаб му го извалка синото одело додека држеше говор е превземен од Reporter.mk.