(Видео) Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Француското дуо кое создаваше електронска музика, „Дафт Панк“, основано 1993 година, ја заврши својата кариера, потврди во понеделникот нивната агентка, откако објавија видео на Јутјуб. Осумминутната снимка „Епилог“ презема сцени од нивниот филм „Електрорана“ од 2006 година и го прикажува дуото, што го сочинуваат Тома Бангалтер и Ги-Мануел Омем-Кристо, во роботските костуми во пустина. Видеото … Continue reading (Видео) Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години

Текстот (Видео) Електронското дуо „Дафт Панк“ се раздели по 28 години е превземен од Reporter.mk.