(Видео) Фарба за коса му течеше низ лицето, Руди Џулијани се посрамоти пред новинарите

Адвокатот на Доналд Трамп, Руди Џулијани се посрамоти за време на прес-конференцијата на која требаше да ги открие доказите за мосовната изборна кражба. Сите наместо да го слушаат тоа што имаше да го каже, го гледаат како фарбата за коса почна да му се слева низ лицето. Тој толку се испоти пред камерите, што никој … Continue reading (Видео) Фарба за коса му течеше низ лицето, Руди Џулијани се посрамоти пред новинарите

Текстот (Видео) Фарба за коса му течеше низ лицето, Руди Џулијани се посрамоти пред новинарите е превземен од Reporter.mk.