(Видео) Фудбалер сакаше да ја запроси девојка му, ама редарот му го расипа изненадувањето

Фудбалерот Бладислав Шубовиќ од Белорусија, ја запроси девојката откако даде гол за време натпреварот. Но еден од редадите од обезбедувањето му го упропасти изненадувањето, затоа што не знаеше какви намери има. Тој ја турна збунетата девојка која излезе на теренот и тоа го налути Шуновиќ кој се обиде да се пресмета. Видеото за брзо стана … Continue reading (Видео) Фудбалер сакаше да ја запроси девојка му, ама редарот му го расипа изненадувањето

Текстот (Видео) Фудбалер сакаше да ја запроси девојка му, ама редарот му го расипа изненадувањето е превземен од Reporter.mk.