(Видео) Фудбалер се врати до центарот па од половина терен тргна да шутира пенал

Фудбалер се врати до центарот па од полвина терен тргна да шутира пенал. Снимката е направена во Сенегал, но името на клубот и фудбалерот кој …

(Видео) Фудбалер се врати до центарот па од половина терен тргна да шутира пенал Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Фудбалер се врати до центарот па од половина терен тргна да шутира пенал е превземен од Reporter.mk.