(Видео) Гаќи со ГПС за неверни мажи се продаваат на панаѓур во Шабац

Секоја година на 21 септември се одржува саемот во Шабац, а оваа година социјалните мрежите ги преплави видео од госпоѓа која продава, како што вели, …

(Видео) Гаќи со ГПС за неверни мажи се продаваат на панаѓур во Шабац Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Гаќи со ГПС за неверни мажи се продаваат на панаѓур во Шабац е превземен од Reporter.mk.