(Видео) Го фрли моторот во река, затоа што му пишаа казна

Изнервиран затоа што полицаецот му пишал казна, еден жител од местото Лесквоац, го фрли својот мотор во реката Морава. Полицаецот му пишал казна затоа што не носел кацига додека возел со моторот.

Не можејќи да издржи, револтираниот маж прво го искрши моторот, а потоа го фрли во реката.

Текстот (Видео) Го фрли моторот во река, затоа што му пишаа казна е превземен од Reporter.mk.