(Видео) Инфлуенсер фрли милион долари од авион

Чешкиот продуцент, актер, инфлуенсер и инвеститор Камил Бартошек, попознат по прекарот Казма, организирал лотарија со голема награда од еден милион долари, која ја ставил во …

(Видео) Инфлуенсер фрли милион долари од авион Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Инфлуенсер фрли милион долари од авион е превземен од Reporter.mk.