(Видео) Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река

Русинка се здобила со полесни повреди, откако со нејзиното возило излегувајќи од автосервис завршила во блиската река. Поради дефект на сопирачките, таа не успеала да го запре автомобилот.

Откако сфатила дека сопирачките не ѝ работат, почнала да вика и бара помош од автомеханичарот.

На крајот нејзиниот автомобил движејќи се низ благата долина, заврши во реката. Целиот настан бил снимен од камерата во возилото. Автомеханичарот се обидел да ѝ помогне на девојката, но без успех.

 

Текстот (Видео) Излегувајќи од автосервис, Русинка заврши во река е превземен од Reporter.mk.