(Видео) Крадец сакаше да ограби старица среде улица, ама наиде на баба која не попушта лесно

Безбедносните камери го снимија моментот кога млад човек поради обложување реши да ограби старица на улица. Рускиот медиум РТ објавија видео од баба на возраст од околу 70 години од градот Петровка во регионот Амур, која не отстапува од дрскиот разбојник на улица, иако тој е десет пати посилен од неа, со намера да ја ограби. … Continue reading (Видео) Крадец сакаше да ограби старица среде улица, ама наиде на баба која не попушта лесно

Текстот (Видео) Крадец сакаше да ограби старица среде улица, ама наиде на баба која не попушта лесно е превземен од Reporter.mk.