(Видео) Луди Руси лизгаат со автомобилите на замрзнат плоштад

Руски возачи се забавуваа на плоштадот во градот Уфа, додека со своите возила лизгаа на замрзнатиот терен. Видеото било снимено од еден од соседите на балконот од соседните згради.

Обидот на полицијата на почетокот да легигимира двајца од нив, предизвика бунт кај останатите, кои се солидализираа и почнаа да кружат околу импровизираниот полигон.

Ниту полициското засилување не ги спречи во забавата. На крајот мораше да интервенира возилото за чистење на снегот.

Текстот (Видео) Луди Руси лизгаат со автомобилите на замрзнат плоштад е превземен од Reporter.mk.