(Видео) Мачор со боречки потег го совлада противникот

Некои домашни миленици обожаваат да гледаат ТВ. Често се случува да забележите куче како лае на „101 далматинец“, или мачка да ја следи „Мачка од високото друштво“.

Овој мачор на снимката веројатно гледал боречки вештини.

Како излезе на крај со противникот видете во видеото: