(Видео) Мајки кршат јајца од главата на децата е новиот тренд на „Тик ток“

На „Тик ток“ деновиве кружи видео од бизарен тренд со мајки и деца. Во прашање е компилација на видеа во кои мајките ги кршат јајцата …

(Видео) Мајки кршат јајца од главата на децата е новиот тренд на „Тик ток“ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Мајки кршат јајца од главата на децата е новиот тренд на „Тик ток“ е превземен од Reporter.mk.