(Видео) Македонијо, ова е за тебе: Американец кој го обожава Балканот пее песни на македонски јазик

„Јовано Јованке“, „Црно и бело“ се само дел од македонските песни кои момче од САД ги пее на македонски јазик. Станува збор за Џастис Ридс. Тој е роден во САД и вели дека цел живот знаел само англиски јазик и не ни знаел каде е Балканот, но откако со едно видео станал хит продолжил да … Continue reading (Видео) Македонијо, ова е за тебе: Американец кој го обожава Балканот пее песни на македонски јазик

Текстот (Видео) Македонијо, ова е за тебе: Американец кој го обожава Балканот пее песни на македонски јазик е превземен од Reporter.mk.