(Видео) Македонка презентира вести на 8 јазици и стана хит во регионот

Теона Сима од Скопје, презентираше вести за „Би-би-си“ и на забавен начин известуваше за состојбите во светот. Вестите ги презентираше на осум јазици и за …

(Видео) Македонка презентира вести на 8 јазици и стана хит во регионот Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Македонка презентира вести на 8 јазици и стана хит во регионот е превземен од Reporter.mk.