(Видео) Македонки играа оро на „Деспасито“

Новото видео што се споделува на социјалните мрежи ги збуни корисниците на „Фејсбук“ дали навистина Мекедонки играат оро на големиот хит „Деспасито“ или видеото е монтажа. Како и да е, за предновогодишно расположение се супер, сосе коментарите дека „вакви егејски чекори на песнава можат само нашиве во Канда“. Гледајте го видеото:

Despasito – Macedonian way😀😀😃 By Macedonian Golden Girls at St. Dimitrija Solunski, Markham.

Gepostet von Sonja&Oliver Band am Sonntag, 9. Dezember 2018

Текстот (Видео) Македонки играа оро на „Деспасито“ е превземен од Reporter.mk.