(Видео) Маж фати во раце девојче што паѓа од 12. кат

Доставувачот Нгујен Нгок Манх, кој чекал да остави пратка во зграда во Кина, спасил девојче што паѓало од 12. кат во зградата пред која стоел. Тој во еден момент погледнал нагоре и видел девојче што виси на балконот. Мажот веднаш истрчал од возилото во кое што седен и се обидел да најде начин да го спаси … Continue reading (Видео) Маж фати во раце девојче што паѓа од 12. кат

Текстот (Видео) Маж фати во раце девојче што паѓа од 12. кат е превземен од Reporter.mk.