(Видео) Мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора

Мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора, а видеото стана хит на социјалните мрежи. -Оди, оди Младен, може да биде опасно – возбудено зборува жената во кола додека збунета мечка стоела на две нозе на сред пат, во близина на колата до нивниот автомобил. Видеото наводно е снимено во Црна Гора, а објавено … Continue reading (Видео) Мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора

Текстот (Видео) Мечка го запре сообраќајот на пат во Црна Гора е превземен од Reporter.mk.