(Видео) Милионерска свадба во Струга, летаат пари на сите страни

Свадба во Македонија на која летаат пари на сите страни, стана хит на социјалните мрежи. Видеото е објавено на фан страницата на Фејсбук „Македонија во …

(Видео) Милионерска свадба во Струга, летаат пари на сите страни Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Милионерска свадба во Струга, летаат пари на сите страни е превземен од Reporter.mk.