(Видео) Младоженецот на свадба го донесоа во ковчег

Младоженец од Америка, на сопствената венчавка кумовите го носеле во мртовечки ковчег до олтарот. На Тик Ток се појави бизарна снимка од свадбена церемонија со елементи на погреб, на која се гледаат неколку луѓе, вклучително и деверуши и младоженци, како вадат црн ковчег од возило и потоа го носат до олтарот. „Погреб? –  Не, така … Continue reading (Видео) Младоженецот на свадба го донесоа во ковчег

Текстот (Видео) Младоженецот на свадба го донесоа во ковчег е превземен од Reporter.mk.