(Видео) Момче од Пакистан ја пее химната на Македонија во модерна верзија

Момче од Пакистан ја пее химната на Република Македонија.

Неговото видео е снимено пред една година, но деновиве повторно стана актуелно на социјалните мрежи.

МАКЕДОНИЈА

Момчето е од Пакистан пее химна на МакедонијаРеспект

Gepostet von Makedonski Narodni Pesni am Donnerstag, 23. November 2017

Текстот (Видео) Момче од Пакистан ја пее химната на Македонија во модерна верзија е превземен од Reporter.mk.