(Видео) Надлежните не реагираат на отворена шахта, па Драган седнат на стол мора да дежура

На социјалните мрежи е објавено видео снимено во Калуѓерица. На него се гледа столче на среде улица, на кое седи човек. Така изгледа на прв …

(Видео) Надлежните не реагираат на отворена шахта, па Драган седнат на стол мора да дежура Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Надлежните не реагираат на отворена шахта, па Драган седнат на стол мора да дежура е превземен од Reporter.mk.