(Видео) Најубавата насмевка кога мајката ќе кивне

Видеото на кое Британка се обидува да го насмее бебето се рашири на социјалните мрежи. Бебето почнува да се смее секогаш кога таа ќе кивне. Убавиот момент го сними сопругот.

Текстот (Видео) Најубавата насмевка кога мајката ќе кивне е превземен од Reporter.mk.