(Видео) Наполнете ја батеријата на мобилниот телефон со лимон

Видеата со полнење на батеријата на мобилните телефони со лимон, во последно време стануваат се попопуларни. Во нив се тврди дека кога батеријата ќе ви се испразни, а немате полнач при рака, или приклучок за струја, батеријата можете да ја наполните со лимон. Точно е дека лимунската киселина делува како електролит за металните електроди кои … Continue reading (Видео) Наполнете ја батеријата на мобилниот телефон со лимон

Текстот (Видео) Наполнете ја батеријата на мобилниот телефон со лимон е превземен од Reporter.mk.